fbpx
Ostukorv

DIAMOND WHITENING PENCIL

Valkaisukynä + 7 valkaisuliuskaa

22.90 

Valkoinen ja kirkas hymy on houkutteleva ja tekee sinusta itsevarmemman ja nuoremman. Ajan myötä tupakointi, kahvi, punaviini ja ikääntyminen jättävät jäljen hammaskiilteeseen ja muuttavat sen väriä. White Glo -valkaisukynä ja valkaisuliuskat auttavat palauttamaan hampaat luonnollisen valkoiseksi ja kiiltoonsa.

Käyttö:

Valkaisukynä: Ruuvaa geeli kynän harjalle ja levitä se hampaille. Vältä geelin joutumista ikenille. Pidä geeliä hampailla 10-30 minuutin ajan. Huuhtele geeli vedellä. Älä syö tai juo toimenpiteen aikana.

Valkaisuliuskat: Noudata liuskapakkauksessa olevia ohjeita. Suurempi liuska on tarkoitettu ylähampaille, pienempi alemmille. Avaa pakkaus ja aseta ylempi liuska hampaille ja kääri ylijäävä osa hampaiden taakse. Toista sama alahampaille. Vältä liuskan asettamista ikenillesi. Pidä liuskoja hampaillasi 10-30 minuuttia. Huuhtele suu vedellä, kun poistat liuskat.

Koostumus: Pliiats: Glycerin, Aqua, Cellulose Gum, EDTA, Sodium Chlorite, D,L-Methanol, citric Acid. Plaastrid: Glycerin, Aqua, Cellulose Gum, Sodium Chlorite, EDTA, D,L-Methanol, Citric Acid.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.