fbpx
Ostukorv

PURE & NATURAL

85ml

MUKANA BAMBUINEN HAMMASHARJA

 

8.90 

White Glo Pure –tahnan koostumus on luonnollinen ja parabeeniton. Hammastahna on luonnollisesti vaalentava eikä sisällä raskaita kemikaaleja (SLS, SLES, fluoridi, parabeenit, valkaisuaineet). Tahna sopii koko perheelle, myös lapsille. Luonnollinen koostumus puhdistaa ja vaalentaa hampaita poistamalla helposti plakin, ikään liittyvän kellastumisen ja värimuutokset hammaskiillettä vaurioittamatta. Vegaaniystävällinen koostumus. Mukana bambuinen ympäristöystävällinen hammasharja. White Glo -tuotteita ei testata eläimillä.

Käyttö: Sopii päivittäiseen käyttöön. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme hampaiden harjausta White Glo -hammastahnalla ja -harjalla kahdesti päivässä 2-3 minuutin ajan. Tahna sopii myös sähköhammasharjan kanssa.

Koostumus: Calcium Carbonate, Water Glycerin, Silica, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cellulose Gum, Flavours(natural) Sodium Saccharin, Mineral Oil, PEG-60, Hydrogenated Castor Oil, BHA, Mentha Piperita, (Peppermint) oil(organic) Matricaria recutita(Chamomile Oil)(organic).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.